Hexagon Offices & Apartments. Румунія

Hexagon Offices & Apartments - це новітній бізнес-центр в Клуж-Напока, Румунія, чудово адаптований під нашу концепцію "задоволення від роботи". Що це означає? Іншими словами, комплекс пропонує нескінченні робочі можливості завдяки універсальним офісним приміщенням, які можуть бути адаптовані до потреб кожного орендатора: бізнес-лабораторія на 4-му поверсі для малого та середнього бізнесу, а також розважальні приміщення - ресторан, тренажерний зал, тераси та панорамний бар, торгова площа, кафе та багато іншого.

Відео-тизер Hexagon Offices & Apartments буквально за хвилину показує всю сутність та комплексний характер бізнес-центру - динамічний, спеціалізований, адаптований і сучасний. Ми прагнемо надавати нашим арендаторам можливість успішно розпоряджатися своїми найскладнішими днями, не покидаючи приміщення. Все в одному місці.

Hexagon Offices & Apartments - персоналізовані офісні приміщення. Ми відрізняємося тим, що пропонуємо можливість налаштувати організацію робочого простору за допомогою гнучких планів відповідно до потреб наших клієнтів. Також є можливість додавати різні модулі в кожному офісі - кухню, окремий офіс, конференц-зал, відкритий простір без розділових стін, архів або центр копіювання.

Будьте в курсі подій!
Підпишіться на новини KESZ і отримуйте новини на пошту.
Номер телефону
Ім'я
Повідомлення