09/2016 ПІДПИСАНИЙ ДОГОВІР ГЕНЕРАЛЬНОГО ПІДРЯДУ НА БУДІВНИЦТВО НОВОГО ЗАВОДУ LEONI В УКРАЇНІ

Генпідрядна будівельна компанія «КЕС-УА Холдинг» підписала договір генерального проектування та генерального підряду з компанією LEONI, Німеччина.
В рамках виконання договору, спеціалісти компанії KESZ розпочали підготовчі роботи на будівельному майданчику. Новий завод будується у м.Коломия, Івано-Франківської обл. Загальна площа заводу 11 000 м. кв. Його будівництво планується завершити до червня 2017 року. Сума інвестицій у будівництво складае близько 15 млн. евро. На заводі буде працювати 800 людей.

Концерн LEONI є всесвітньо відомим постачальником дроту, оптичних волокон та кабельних мереж. У концерні працює близько 75 000 працівників у 31 країнi cвіту з обсягом капіталу за 2015 рік у 4,5 млрд. Євро. Головним напрямом роботи LEONI в Україні є виробництво кабельних мереж для автомобільної промисловocті. На заводі LEONI у м.Стрий, ЛьвівськоÏ обл. сьогодні працює понад 7000 працівників. Ключовими клієнтами заводу в Україні є такі авто гіганти як: General Motors (Opel), Volkswagen, Audi, Porsche, Lamborghini тa ін.

Будьте в курсі подій!
Підпишіться на новини KESZ і отримуйте новини на пошту.
Номер телефону
Ім'я
Повідомлення