10/2015 Підписаний новий контракт генерального проектування та будівельного підряду

Генпідрядна будівельна компанія «КЕС-УА Холдинг» підписала договір генерального проектування та генерального підряду з компанією «КВС-Україна».

KWS (Німеччина) - одна з найбільших селекційних компаній, яка входить в п'ятірку світових лідерів з виробництва насіння. Історія компанії налічує 160 років. Компанія KWS займається селекцією сільськогосподарських культур і має свої представництва більш ніж в 70 країнах світу.

Постачальник технологічного обладнання – компанія CIMBRIA (Данія) входить до складу концерну CIMBRIA-Group. CIMBRIA – світовий лідер в галузі технологій переробки зерна, виробляє обладнання та комплектні лінії для транспортування і зберігання зернових культур. До складу групи компаній CIMBRIA входить 10 заводів, розташованих в 7-ми країнах світу.

KWS – комплекс з кондиціювання насіння сільськогосподарських культур. На ділянці площею 8,5 га в м. Кам'янець-Подільський Хмельницької області планується будівництво двох черг комплексу з кондиціювання насіння сільськогосподарських культур загальною площею 25 тис. м2.

В рамках виконання договору, фахівці компанії KESZ розпочали підготовчі роботи на території будівельного майданчика.

Термін реалізації проекту для першої черги – жовтень 2015 – серпень 2016 рр.

Будьте в курсі подій!
Підпишіться на новини KESZ і отримуйте новини на пошту.
Номер телефону
Ім'я
Повідомлення