KESZ Group пожертвувала лікарні в Україні понад 5 мільйонів форинтів

Окрім пожертвувань ліків, вони також допомогли продуктами харчування та миючими засобами.

KÉSZ Group в Угорщині має дочірні компанії в Україні та в кількох великих європейських країнах. В Україні до KÉSZ Group входить будівельна компанія ТОВ «КЕС-УА Холдинг», яке має місцезнаходження в м.Києві та ТОВ «3 Бетони», яке має місцезнаходження в м.Калуш Івано-Франківської області. Івано-Франківська область України, як і інші області також, зазнала ракетного обстрілу з боку Російської федерації та прийняла багато біженців з усіх куточків України.

Тому KÉSZ Group було прийнято рішення щодо надання гуманітарної допомоги Комунальному некомерційному підприємству “Центральна районна лікарня Калуської міської ради Івано-Франківської області” ліками, а також, продуктами харчуваня та засобами гігієни, для надання допомоги вимушено переміщеним особам та постраждалим від військової агресії Російської Федерації.

KÉSZ Group перебуває в постійному контакті зі своїми українськими колегами і робить усе можливе, щоб вони були в безпеці: допомагає перевезти колег та родичів у безпечне місце; надає житло; догляд та роботу в Угорщині; у разі необхідності, трансфер в іншій країни Європиі; організовує збори гуманітарної допомоги для українського населення та колег.

Крім підтримки своїх співробітників, KÉSZ Group, також, прагне підтримувати постраждалу в Україні спільноту.

Цього разу було закуплено та доставлено до лікарні м.Калуша Івано-Франківської області медикаментів на загальну суму 5 млн. угорських форинтів, також, було передано 420 кг продуктів харчування та засобів гігієни. Гуманітарну допомогу доставив керівник KÉSZ Group , відповідальний за міжнародні операції - Отто Іжо. Керівництво KÉSZ Group продовжує консультуватися з українськими колегами, підтримувати зв'язок з керівниками інших зарубіжних дочірніх компаній та надавати допомогу та підтримку колегам та близьким.

Усі працівники KÉSZ Group підтримують українських колег та сподіваються на якнайшвидше припинення війни в Україні.



Help to Ukraine from KESZ Group
Help to Ukraine from KESZ Group
Help to Ukraine from KESZ Group Help to Ukraine from KESZ Group
Help to Ukraine from KESZ Group

Будьте в курсі подій!
Підпишіться на новини KESZ і отримуйте новини на пошту.
Номер телефону
Ім'я
Повідомлення