Вселатвійське свято пісні й танцю, 1700т металевих конструкцій, 14 000 співаків, гімн України, компанія KESZ, та як це все пов’язано між собою.

KESZ GROUP в 2019 році виробила та змонтувала сталеву конструкцію театру просто неба в Ризі (Латвія). Для реалізації цього проекту було виготовлено 1700-тонну сталеву конструкцію, яку транспортували із Кечкемета до Риги приблизно 130 великогабаритних вантажівок. Найбільший опорний елемент, який був доставлений мав довжину понад 26 метрів і ширину 5 метрів.

В липні 2023 року в театрі відбувся традиційний культурний захід Латвії, а саме фестиваль народних хорів, колективів народного танцю, оркестрів та етнографічних гуртів. Під час цього заходу пролунав гімн України у виконанні хору складеного з 271 молодіжних, 80 жіночих, 23 чоловічих аматорських хорів, та за участі Львівської державної академічної чоловічої хорової капели «Дударик», та державного хору Латвії, що є найбільшим професійним хором у країнах Балтії, регулярно затребуваним у концертних програмах провідних оркестрів та диригентів світу. Загалом хор складався із 14 000 співаків.

підтримуємо Україну 🇺🇦

Будьте в курсі подій!
Підпишіться на новини KESZ і отримуйте новини на пошту.
Номер телефону
Ім'я
Повідомлення