06/2016 Триває будівництво Комплексу з кондиціонування насіння для компанії “KWS” (Німеччина), в м.Кам’янець-Подільський

Відповідно до умов договору Генерального проектування та Генерального підряду, будівельна компанія «КЕС-УА Холдинг» продовжує будівництво Комплексу з кондиціонування насіння сільськогосподарських культур для замовника "KWS" (Німеччина). На ділянці площею 8,5 га в м Кам'янець-Подільський, Хмельницької області ведеться будівництво 1-ї черги комплексу, загальною площею 13 500 м2.

Виконано весь комплекс проектних робіт. Будівельні роботи виконуються відповідно до затвердженого графіка. Виконано комплекс будівельно-монтажних робіт: влаштування фундаментів і фундаментів під технологічне обладнання, монтаж каркасів будівель, монтаж фасадів, монтаж покрівельної системи, влаштування промислових підлог, монтаж інженерних систем. Проводиться монтаж технологічного обладнання.

Замовник будівництва компанія "KWS" (Німеччина) - одна з найбільших селекційних компаній, яка входить в п'ятірку світових лідерів з виробництва насіння кукурудзи та олійних культур. “KWS” вже 160 років займається селекцією сільськогосподарських культур. Постачальник технологічного обладнання - компанія "Cimbria" (Данія) - найбільший світовий виробник технологічного обладнання для підготовки та зберігання насіннєвого матеріалу. Технічний нагляд проекту будівництва здійснює компанія «ДЕЛЬТА Проектконсалт Україна».

Завершення будівництва 1-ї черги комплексу заплановано до 1 серпня 2016р. Завод потужністю в 6 тис. тонн насіння на рік планується ввести в експлуатацію вже в жовтні 2016 року.

Будьте в курсі подій!
Підпишіться на новини KESZ і отримуйте новини на пошту.
Номер телефону
Ім'я
Повідомлення